Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Voor zover wij op het park waren was het er rustig schoon en netjes. Wel veel onkruid maar dat zorgde dan ook weer voor wat privacy

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

We hebben een fijne tijd gehad in een mooie rustige omgeving.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

Geweldig, ontzettend mooi en rustig park. Prachtig gelegen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

Het was fantastisch. We waren onder de indruk van de uitstraling van het park, we hadden een prachtige plek, super luxe door de kleine details zoals een paar kookboeken, de spelletjes, en de yogamatjes en het yogakussen. Maar ook door de grote details zoals een wijnklimaatkast, de hottub en de producten van Weltevree. Wauw.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Mario Hesemans
Datum: 09 juni 2024

Het is een geweldig park .
Alleen jammer van de parkeergelegenheid.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

Fijn met het gezin weg! Locatie is mooi!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Wilma Vd Meijs
Datum: 09 juni 2024

Een van de matrassen gaf rugklachten.Verder huisje prima ventilatie,en ,inbouw-apparatuur was van goede kwaliteit. Het tuinstel heeft nieuwe kussens gekregen nadat we gemeld hadden dat het sterk vervuild was.
De pasjes voor de woning werkte niet die werden vervangen dus oké.
Restaurant erg mooi en goede sfeer.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juni 2024

Positief: De rust, het groen.

Wat mider: Eerste tekenen slijtage interieur, de volle patkeerplaatsen in het park

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Hans Rust
Datum: 07 juni 2024

Heel mooi park,echt vakantie gevoel

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Max Hendriks
Datum: 07 juni 2024

Prachtige huisjes, zeer rustig gelegen, fantastisch uitzicht, zeer vriendelijke medewerkers.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.