Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Gulpen scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.998 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    8.5
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8.6

Naam: Karin ter Haar
Datum: 23 februari 2024

Voor de tweede keer ontzettend mogen genieten van dit geweldige park!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Een heerlijk rustig verblijf gehad. Mooi schoon huisje. Prettige bedden

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Ferry W
Datum: 23 februari 2024

Heel fijn park, erg mooie ligging en unieke huisjes.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Wim Soepenberg
Datum: 23 februari 2024

Mooi en net park, vriendelijk ontvangst. Leuk dat extraatje, welkomstdrankje, fruit bij vertrek

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Het was lekker en lokaal en de prijsverhouding was ok.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Esse Jonker
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

We hebben een geweldige midweek gehad. Een super leuke ontvangst, met muziek en een drankje en een vriendelijke medewerker. Meteen in vakantiesferen! Het huisje was heerlijk, van alle gemakken voorzien en voelde al snel als “thuis”. We komen zeker terug. Voor de gastvrijheid, de sfeer, het uitzicht en de geweldige ligging. Alles wordt netjes onderhouden, dat zie je op het park maar ook in je huisje. Wat een mooi en luxe park. Bedankt voor de fijne midweek!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Prima week gehad t enige wat in mij op komt is dat er misschien een faciliteit bij kan komen van bagage brengen naar de accomodaties dit omdat je best een eindje moet lopen naar de auto

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Modern, nieuw, keurig, schoon park. Veel groen met vriendelijke medewerkers, alles goed onderhouden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.