Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Gulpen scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.145 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    9.2
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8.2
  • Service point
    9.1
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 3.145 reviews

Naam: Carla Koster
Datum: 14 juni 2024

Wij zaten in Hilside lodge comfort. Sfeervol en zeer compleet ingericht. Helemaal top en met een geweldig uitzicht. Het
park is mooi aangelegd en zeer verzorgd. Nog niet eerder ergens op een Roompot park met een glaasje bubbels ontvangen. šŸ˜

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Tiny Mulder
Datum: 14 juni 2024

Restaurant, lieve mensen , goed eten
Bedankt voor de gezellige week

Fam Mulder

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Zeer genoten van de prachtige accommodatie en omgeving, de vriendelijkheid van receptie en technische dienst.
De controle van de gemeente en handhaving op 12 juni kwam echter nogal intimiderend over. Maar dat is Roompot niet aan te rekenen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Prachtig gelegen park, mooie en schone huisjes. Medewerkers zijn erg vriendelijk. Wij hebben een geweldige week gehad in Gulpen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Wij hebben het fijn gehad. Leuk huisje en groen ogend park. Mooie omgeving. Rustig.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juni 2024

We hebben een erg goede vakantie gehad. De service was heel goed geregeld en het vakantieverblijf ook!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024

Rust en mooi uitzicht!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024

Komen zeker terug!!!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Frank
Datum: 12 juni 2024

Echt een mooi park.

Alleen het buiten meubilair was mega vies.
Later in de week werd dit vervangen.

Wel een top week gehad, kom zeker een keer terug.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024

Mooi aangelegd prachtig uitzicht

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.